BSPW

Het Sociaal Café (door BPSW Regionetwerk Rotterdam)

Aanmelden via regionetwerken@bpsw.nl

Hoe verhouden we ons in het sociale domein dat constant onderhevig is aan veranderingen? Zijn we in staat om ons beroep naar tevredenheid uit te blijven oefenen en wat is er nodig om dit naar behoren blijven doen? Tijdens het Sociaal Café op 6 november 2018 willen we met jullie, in de vorm van een workshop, het gesprek aangaan waarbij de centrale waarden van de nieuwe Beroepscode voor de sociaal werker in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening centraal staan. Hoe pas jij ze toe en welke waarde hecht je aan de beroepscode in jouw functie?

Het regionetwerk is een enthousiast kennisintensief netwerk, waarin sociaal werkers, docenten en anderszins betrokkenen participeren. We verdiepen ons in trends, issues en algemene zaken die betrekking hebben op ons vakgebied, en peilen de behoeften van sociaal werkers in de regio.

Het regionetwerk is altijd op zoek naar verbinding, kennisdeling en ontmoetingen. Vanuit deze gedachte organiseren we ‘Het Sociaal Café’. Tijdens de avond willen we nader kennismaken met BPSW leden in de regio. We maken graag van de gelegenheid gebruik om de toegevoegde waarde, lopende initiatieven en ontwikkelingen binnen het regionetwerk toe te lichten.

Lijkt het je leuk om het regionetwerk en andere enthousiaste werkers te ontmoeten, meld je dan nu aan en noteer 6 november 2018 in je agenda.

Aanmelden:  regionetwerken@bpsw.nl [graag voor 1 november]

Tijdens de avond kan je genieten van een hapje en een drankje. Tijdens de afsluitende borrel is er alle ruimte om na te praten en te netwerken.

Praktisch

Tijd: 17.30  uur inloop. 18.00 uur start van het inhoudelijke gedeelte. 19.30- 20.00 uur afsluiting met een borrel.
Locatie: Door2Door, Rochussenstraat 301 3023 DE Rotterdam
Kosten: gratis
OV/parkeren”Met OV : nabij metrostation Coolhaven. Na 18.00 uur vrij parkeren.
Plaatsen: 30 vol=vol

Aanmelden Ga naar de volledige agenda