BSPW

Congres Vaders in de 21e eeuw (door NIP Sectie Jeugd en Vakblad Vroeg)

Aanmelden op externe website

Welke rol spelen vaders in het leven van het ongeboren en jonge kind? Het Congres Vaders in de 21eeeuw, een initiatief van NIP Sectie Jeugd en Vakblad Vroeg, komt op 18 april 2018 met antwoorden.

Het Congres Vaders in de 21e eeuw wil een beeld geven van vaderschap anno 2018. Welke rol spelen vaders tegenwoordig in het leven van hun kind? Welke uitdagingen komen zij daarbij tegen en waar moeten professionals rekening mee houden? Wat weten we eigenlijk vanuit wetenschap en praktijk over bijvoorbeeld de rol van vaders bij hechting, in de zwangerschap en bij borstvoeding? En wat is de relatie tussen vaderschap en psychopathologie?

Het vadercongres informeert u over deze en andere thema’s vanuit theorie en praktijk. Naast een aantal plenaire lezingen, kunt u kiezen voor twee verschillende workshops. De dag wordt afgesloten met een debat over 1001 kritieke dagen en de rol van vaders.

Programma:
Klik hier voor het programma

Accreditatie
Accreditatie wordt bij verschillende beroepsverenigingen aangevraagd; Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg),  V&VN: Beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen, Kinder- en Jeugdpsycholoog/NVO Orthopedagoog-Generalist. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten, dan kijken we welke mogelijkheden er zijn.

Doelgroep
Het congres is bedoeld voor alle professionals die met jonge kinderen en hun vaders werken zoals JGZ-verpleegkundigen en jeugdartsen, psychologen, pedagogen, IMH-specialisten, jeugdhulpverleners, professionals uit de geboortezorg en de kinderopvang.

Kosten
€ 145,- NIP-leden
€ 170,- abonnees Vakblad Vroeg / NVO-leden / BPSW leden
€ 195,- geen leden
€ 35,- voor studenten (beperkt aantal beschikbaar)

Aanmelden? Dat loopt via de website van Vakblad Vroeg, klik hier om u in te schrijven voor Congres Vaders in de 21e eeuw

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jan de Graaf van Vakblad Vroeg, 0228-326068 / 06 21905843 of vroeg@dgcommunicatie.nl

 

Aanmelden Ga naar de volledige agenda