BSPW

Startbijeenkomst Regionaal netwerken voor zelfstandige ondernemers in sociaal werk

Aanmelden via gkosters@bpsw.nl

Ben je een ondernemende professional in sociaal werk en lid van de BPSW? Wil je graag vakgenoten ontmoeten om je samen sterk te maken voor het ondernemerschap in het sociaal werk? Dan is de startbijeenkomst op 13 november van de functiegroep Zelfstandige ondernemers in sociaal werk iets voor jou!

Het doel van deze startbijeenkomst is om met elkaar een plan te maken hoe we de landelijke functiegroep kunnen omvormen tot een netwerk van regionale hotspots van ondernemende BPSW leden.

De functiegroep en het BPSW verenigingsbureau behartigen de belangen van ondernemers en ZZP – ers die werkzaam zijn binnen het sociaal werk. De ervaring leert dat er behoefte is om samen te komen in regionaal verband. Deze startbijeenkomst wordt georganiseerd om dit op te starten en vorm te geven. We nodigen hiervoor alle ondernemende sociaal professionals uit die een bijdrage willen leveren aan deze regionale netwerken.

Tijdens de startbijeenkomst komen de volgende vragen aan de orde:

  • Aan welke behoefte van BPSW leden kan een regionale groep voldoen?
  • Hoe vindt de groep de balans tussen de ondersteuning van de individuele leden, en de ontwikkeling van activiteiten en producten ten behoeve van leden?
  • Hoe blijf je onderling en met de vereniging in contact?
  • Hoe organiseer je de groep regionaal?
  • Wat is het stappenplan voor het vervolg?

Door je aan te melden lever je een bijdragen aan het vormen van een actieve groep ondernemende sociaal professionals, werkzaam in je eigen regio.

Aanmelden
Meld je aan door te mailen naar stafmedewerker Gea Kosters: gkosters@bpsw.nl

Praktisch
Datum en tijd: Dinsdag 13 november van 16:00 uur tot 19:00 uur.
Voor broodjes wordt gezorgd.
Plaats: BPSW, Leidseweg 80, 3531 BE Utrecht

Aanmelden Ga naar de volledige agenda