Best practice video: hoe verminder je de administratielast in je werk?

De organisatie Welzijn Capelle is erin geslaagd de vermijdbare administratieve lasten te verminderen. In deze video vertellen ze hoe ze dat in samenwerking met gemeente en bestuur voor elkaar kregen.

BPSW in actie om administratieve lastendruk aan te pakken
Veel professionals willen af van de vermijdbare administratieve lasten. De BPSW neemt deel in twee actieprogramma's van het ministerie van VWS om dit te realiseren. Onder het motto ‘Zo kan het ook!’ brengen we daarnaast best practices in beeld van professionals en instellingen die de administratielast verminderd hebben. Deze oplossingen kunnen een inspiratiebron voor andere instellingen zijn. Deze video over Welzijn Capelle is de eerste in de reeks 'best practice' video's.

Heb jij ook een goede oplossing?
Heb jij ook een goede oplossing hiervoor die je wilt delen? We komen graag bij je langs met een professionele filmer om jouw oplossing in beeld te brengen. Ook nemen we deze oplossingen als voorbeelden van hoe het beter kan mee in onze acties en overleggen. Als je jouw goede idee liever anoniem of zonder publiciteit met ons wil delen, kan dat uiteraard ook. De BPSW is er ook voor om kritische sociaal werkers uit de wind te houden. Mail naar onze directeur Jan Willem Bruins via jwbruins@bpsw.nl. Bellen kan ook: 06-29 00 22 57.