Dé app voor medewerkers in Sociaal Werk: de Cao App Sociaal Werk

 

Een eigen app voor de ruim 58.000 medewerkers in de branche Sociaal Werk.

Vanaf vandaag beschikbaar: de Cao App Sociaal Werk!

Met de app hebben medewerkers snelle tools op zak voor verdere ontwikkeling, professionalisering en goede inzetbaarheid, nu en in de toekomst. Uiteraard is ook de tekst van de cao en het laatste nieuws beschikbaar via de gratis app.

De app is ontwikkeld in opdracht van de cao-tafel Sociaal Werk, het overleg van werkgeversorganisatie Sociaal Werk Nederland en werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn. Centrale thema’s uit de Cao Sociaal Werk, zoals duurzame inzetbaarheid, keuzevrijheid en dialoog tussen werkgever en werknemer, komen terug in de app.

Sociaal Werk is continu in beweging. Dat vraagt van professionals dat ze meebewegen en blijven investeren in vakmanschap en ontwikkeling. Voor zichzelf. Maar vooral voor de cliënten en bewoners waarvoor zij werken. De Cao App Sociaal Werk helpt daarbij met tools als een Loopbaantest, een Energiemeter om vitaal te blijven, Goed gesprekvragen om een ontwikkelgesprek vorm te geven en (reken)tools voor de inzet van Individueel Keuzebudget (IKB) en Loopbaanbudget. Met deze budgetten hebben medewerkers de regie op hun ontwikkeling en kiezen ze zelf voor de juiste balans tussen werk en privé.

Downloaden Cao App Sociaal Werk