Kom ook naar het Congres Samen sterk voor Volwaardig leven op 15 mei 2019

Op 15 mei organiseert het ministerie van VWS het congres Samen Sterk voor Volwaardig Leven. Met het congres sluit minister De Jonge het programma Kwaliteitsagenda Gehandicaptenzorg af, en lanceert hij het programma Volwaardig Leven.

Meld je aan en maak keuze uit maar liefst 39 workshops met thema’s als persoonsgerichte zorg, ervaringsdeskundigheid en vakmanschap en professionaliteit. Bezoek de workshop van twee begeleiders/functiegroepsleden van de BPSW: ‘Korte diensten, te weinig aandacht? Het kan ook anders!’ Of ga in gesprek over jouw wensen voor de gehandicaptenzorg tijdens de workshop 'Cirkel van Verlangen’. In de pauze of tijdens de borrel ben je welkom bij de stand van de BPSW. Bijvoorbeeld om mee te doen aan onze prijsvraag!

Het programma Volwaardig Leven zet zich in om gehandicaptenzorg en complexe zorg meer passend en toekomstbestendig te maken. Speerpunt daarbij is dat mensen met een beperking, en hun naasten, persoonlijke zorg en ondersteuning krijgen van gemotiveerde en deskundige professionals.

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 15 mei 2019 van 09:30 - 17:00 uur
Waar: Postiljon Hotel Bunnik
Voor wie: begeleiders, cliënten, beleidsmedewerkers e.a.
Aangeboden door: het ministerie van VWS
Deelname is gratis

Wil je erbij zijn? Meld je dan vóór 6 mei aan.