Professionals gezocht die willen schitteren op het witte doek

Het Programma Richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming is bezig met het ontwikkelen van educatief materiaal. Materiaal dat kan worden gebruikt in het hbo en wo, in na- en bijscholing en uiteraard binnen organisaties, in teams/afdelingen. Met als doel om reflectief met elkaar te kijken naar voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Nu worden professionals gezocht die mee willen doen aan de opname van twee filmpjes!

Onderdeel van dat educatief materiaal zijn vier filmpjes. Twee fictieve filmpjes, waarin je een professional volgt die aan het werk is in en met een gezin. En twee meer verdiepende films waarin professionals en cliënten reflecteren op datgene wat zij in de fictieve films hebben gezien en gehoord (of juist niet…). Met behulp van deze films brengen we het gesprek over het toepassen van richtlijnen in de dagelijkse praktijk op gang. Het educatief materiaal stellen we voor iedereen ter beschikking via www.richtlijnenjeugdhulp.nl.

Werk jij met hart en ziel in de jeugdhulp of jeugdbescherming en wil je meedoen aan de opnames? Lees dan verder op www.richtlijnenjeugdhulp.nl.