Subsidie Slimme WERKvloer is verlengd

Sterke medewerkers, slimme tools

Let op: de subsidieperiode is verlengd!

De mensen of kinderen met wie jij werkt verdienen het beste van het beste. Dat is jouw drive, daar doe je het voor. In een wereld waarin taken veranderen en banen niet meer voor het leven zijn, wil je voorbereid zijn. Zo houd je het mooiste werk van de wereld. Met de subsidie Slimme WERKvloer sta je sterker op de arbeidsmarkt.

Wat houdt de subsidie Slimme WERKvloer in?
Jij hebt het mooiste werk van de wereld. Dat werk wil je blijven doen. Met deze subsidie kun je een stap zetten die bijdraagt aan een stevigere positie op de arbeidsmarkt, nu en in de toekomst. Er zijn twee aanvraagperiodes: van 15 april tot 15 juni 2018 én van 15 september tot 31 oktober 2018. Wees er snel bij, want op is op!

Waarvoor kun je subsidie aanvragen?
Dat ligt aan jouw situatie en aan jouw behoefte. Wat heb jij nodig om aan het werk te blijven, nieuwe mogelijkheden te ontdekken of vaardigheden te ontwikkelen? Of krijg meer inzicht in jouw huidige of toekomstige waarde. Misschien wil je leren om jezelf goed te profileren? Ook dat is mogelijk! Je kan met subsidie gebruikmaken van coaching, een loopbaantraject, testen of een training. Denk bijvoorbeeld aan het doen van een talentscan, een loopbaan APK, het inzetten van een app over duurzame inzetbaarheid (bijv. tiptrack) of een cursus ondernemerschap. Het gaat om wat jíj nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen.

Kijk ook eens in de Sterk in Werk-wijzer, bij de thema’s duurzame inzetbaarheid en profileren/eigenkracht/persoonlijke talenten.

Voor wie is de subsidie bedoeld?
Voor medewerkers die vallen onder de cao Sociaal Werk, Jeugdzorg of Kinderopvang. Ook als je tot voor kort onder een van deze cao's viel en korter dan zes maanden een WW-uitkering ontvangt, kun je subsidie aanvragen.

Benieuwd naar ervaringen met de subsidie?
Lees de positieve ervaringen van eerdere aanvragers en laat je inspireren!

Hoeveel subsidie ontvang je?
Je kunt de subsidie zelf als medewerker of via je organisatie (laten) aanvragen. Ook oud-medewerkers die korter dan zes maanden een WW-uitkering ontvangen, komen in aanmerking voor een bijdrage. Je kunt 60% subsidie ontvangen voor de door jou ingezette activiteit. Kijk in de voorwaarden om te zien hoeveel subsidie je ontvangt.

Aanvraagperiode

  • Er zijn twee aanvraagperiodes:

1) 15 april tot 15 juni 2018

2) 15 september tot 30 november 2018

Vraag nu aan:

Heb je nog vragen? Mail of bel 085 - 1051 866