Uitnodiging pizzasessie sociaal agoog in de gehandicaptenzorg

Ben jij sociaal agoog in de gehandicaptenzorg en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jouw beroep en beroepsgroep? Kom dan naar één van onze pizzasessies.

Op 19 maart jl. startte de functiegroep van Sociaal Agogen Gehandicaptenzorg. Samen met de BPSW maken deze professionals zich sterk voor de ontwikkeling, profilering en belangenbehartiging van de mbo- en hbo-agogisch medewerkers in de gehandicaptenzorg.

De leden van de functiegroep willen samen optrekken met collega’s in het land. Daarom organiseren we een aantal pizzasessies. We gaan tijdens de sessies met elkaar in gesprek over thema’s zoals het omgaan met ethische dilemma’s, richtlijnen voor de sector en de ontwikkeling en delen van vakkennis. Graag horen we jouw waardevolle ideeën waar de functiegroep mee aan de slag kan. We zorgen dat er tussendoor genoten kan worden van pizza’s.

Meedoen? Meld je aan voor een pizzasessie. Stuur een mail naar  secretariaat@bpsw.nl onder vermelding van Pizzasessie en geef aan bij welke pizzasessie je aanwezig wilt zijn.

We heten je van harte welkom op een van onderstaande data:

  1. donderdag 7 juni 2018 óf
  2. maandag 11 juni 2018 óf
  3. dinsdag 3 juli 2018

Inloop:             vanaf 16.30 uur
Start:               17.00 uur
Afsluiting:        19.30 uur
Locatie:           BPSW, Leidseweg 80, 3531 BE Utrecht (routebeschrijving)

Deelname is gratis.

Met vriendelijke groet,

Jolanda Winters

Projectleider