Functiegroep Bedrijfsmaatschappelijk werk

De functiegroep BMW bestaat uit Bedrijfsmaatschappelijk werkers uit het hele land. We werken zelfstandig of in loondienst bij tal van bedrijven. Als BMW’er zijn we expert op gebied van psychosociale arbeidsbelasting. We zetten onszelf in als adviseur van de leidinggevende en als hulpverlener voor de medewerker bij psychosociale klachten.

De focus van de groep ligt op dit moment bij het profileren van ons vak. We leggen steeds meer contact met aanverwante beroepsgroepen en bij het ministerie. Wij zijn professionals en dragen dat uit naar een potentiele klant en naar de regelmakers van ons land. We worden steeds meer gezien en betrokken bij het maken van campagnes. Zo zetten we onszelf stevig op de kaart. Zo hebben we afgelopen jaar een mooie ingang gecreëerd via het project van minister Asscher over psycho –sociale arbeidsbelasting.

Congres bedrijfsmaatschappelijk werk
Iedere twee jaar organiseren we een congres voor onze achterban. Een dergelijk congres bevat workshops en lezingen binnen een bepaald thema van ons vakgebied. Veelal gelinkt aan actuele trends die we signaleren in ons vak of in de maatschappij.  Ons komende congres staat gepland op : 15 maart 2018

Kijk op de agenda en houd LinkedIn in de gaten voor actuele informatie over activiteiten.

Contact
Ben jij een bedrijfsmaatschappelijk werker en wil je graag eens met ons kennismaken of ons komen versterken in onze taak? Neem contact op met stafmedewerker Gea Kosters via gkosters@bpsw.nl.

Ben je geïnteresseerd in wat bedrijfsmaatschappelijk is en wat het mogelijk voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Kijk dan ook eens op www.maatschappelijkwerkinbedrijf.nl

Vergaderdata voor 2017
16 juni, 22 september, 3 november, 15 december.

Actueel
Generaal Pardon VPO en VPI, Bedrijfsmaatschappelijk werker